Is the best day ever!

YO WELLA HEE HUU. AMARAN! Hanya orang yang berimaginasi tinggi sahaja yang akan faham entry kali ini, baik korang jangan baca entry ni kalau tahap imaginasi korang rendah, sebab ramai orang kata entry kali ni sangat SANGAT mengarut! serius tak tipu. Kalau rasa nak kusutkan kepala korang, hah apa lagi! Trylah baca. sumpah selepas ni, taknak dah tulis entry macam ni. =..=' So, what's up? hah! OKAY OKAY. Fine =.='. As a muslim kita diwajibkan bagi salam kan? So, Assalamualaikum*kau tak jawab kau dosa BESAR muhahaha err kalau kau jawab kau dapat pahala lah kan. hurm* and Hi to non-muslim. Wee lama gila tak update blog kan *readers: kau memang, selalu tak update blog. DASAR PEMALAS! PEMALAS!!!* woo woo, be patient. Eh aku dah lama tak update blog sebab line internet ni lembab gila siput tahu tak! kau tahu tak! *volcano meletus pomm! pomm! sudahlah~* 


Bila line internet lembab muka ku seperti budak dia atas. YEAH YEAH! *so love to see that girl doing like that*  

Today is the best day ever in my LIFE!! Hari ni kan saya keluar bandar shopping-shopping dengan kawan saya. Okay that's all. kay bye~ *readers: what? that's all? I spend all my time just to read this? arghhhhhh. -dies- 
keesokan harinya:

Wartawan 1: Berita terkini! Beberapa orang readers dari blog YAYQAH. Di temui mati BUNUH DIRI. Akibat tidak boleh menerima kenyataan dengan apa yang di tulis dalam blog tersebut.

Wartawan 2: Polis mengsyaki bahawa blog ini mempunyai unsur-unsur negatif yang akan membawa kehancuran dunia. Jadi semua orang diminta membuat wasiat dahulu dan membeli insuran nyawa sebelum membaca blog YAYQAH. * bagi yang dah buat tu, bagus, give me five lah. -pang!! kena lempang- weyh aku suruh hi-five kat tangan. Yang kau bagi kat muka aku kenapa? huuu sakit. oh oh. Masa buat wasiat tu, jangan lupa serahkan semua harta korang dekat aku. muahahaha*mata duitan $_$

Wartawan 1: Buat masa Ini, pihak polis masih menjalankan siasatan. Saya Suparman anak lelaki Suparjoo melaporkan berita ini.

                         Ayam itik sama sahaja,
                         Kucing dengan Ikan berbeza,
                         Berhati-hati ketika membaca blog,
                         Jangan sampai nyawa melayang *apa aku merepek ni*

Hehe, sorry guys. Aku kalau boleh nak tunjuk gambar aku out dengan kawan-kawan dekat bandar. Tapi.. Tapi.. Alah manusia kan? LUPALAH!! saya lupa nak snap gambar! 


next time I tangkap gambar bebanyak bagi korang tengok okay! *readers: puihh, macam aku nak sangat tengok* korang kejam huwekk :p  Ce korang senyum sikit. Aloh, aloh :) *comel sangat ah senyum? kau ingat kau cantik lah? handsome?* hahaha, sorry, sorry. Saya cuba bergurau dengan korang yang saya tak kenal. hurm. kita tak pernah kenal kan. huuu 

Can I call you ''ORANG ASING''? :D

sudahlah, aku tahu korang bosan tengok aku. *padahal korang dah lama blah dari blog aku, yelah. Aku karut sorang-sorang je >.<*

As a muslim again Assalamualaikum and to non muslim byebye 1 Malaysia! 1 Malaysia *tetiba*


  
tutt tutt: Thank you readers.

Dōmoarigatōgozaimashita

11 vampire:

Ezzattie said...

memang kau karut haha. takde gambar.
alaa, sedihnye ite. kau kenal aku kan? so, kau nak panggil aku ape ha???

yayqah said...

@Ezzattie hooh, kau? kau sapa ek? hahaha :D *pura-pura tak kenal* kalau mcm tu, aku nk panggil kau mahkluk asing lah. ;)

muhamad hanif said...

Err. aku blurrr.

yayqah said...

@muhamad hanif err aku pun blur. sudahlah~ biarkan aku mengarut sorang-sorang. *sambil mengoyakkan newspaper*

ABU said...

ok je tulisan..:D

yayqah said...

@ABU okay ke? hurm >.< *dalam hati dah berbunga dah~* Ok, okay enough. sebelum diriku ini start karut baik undurkn diri dulu. ah btw thanks ^^

M Firdaus Mohd said...

serius tak beberapa faham sangat entry ni.,hahaha. :P

yayqah said...

@M Firdaus Mohd HAHAHAH. itulah pasal. Owner blog sendiri tak phm apa yg ditulis. Time ni otak tgh kusut. huhhhh :|

DaYiNi said...

kerh3x ~ gila2x entri nii . tapi best ! :p

yayqah said...

@DaYiNi thanks for comment yeah. oh really? betul ke best? huu entry kali ni memang karut gila kan!

CTK said...

hehehehe..bes gilew bace...ciap adew coment readers kt situ...hahahaha....xpew2, ct paham sbb ct punya imaginasi tinggi :P


http://khayalan27.blogspot.com/

Best Blogger TipsGet snow effect