I'm back

Assalamualaikum and Heyyou! ouh I really really really REALLY miss you guys a lot~ so, do you miss me? you miss me? eh asal speaking ni kenn! kita tulis bahasa melayu lah, baru menangis kan?ehem, saya nak minta maaf dari hujung buku lali hingga jari kaki. Sorry sangat sebab dah lama tak update blog. *readers: like I care!* BOH! D: sampai hati korang! sampai hati korang! ouh sampainya hatimu, tidakkah korang merindui ku. :'( *menangis menggunakan eyemore* wuhuuhuu. Sudah! kita lupakan kisah lama. Saya dah maafkan korang dah. *ceh ada ke korang minta maaf? takda pun =.='* hek. So, so, apa macam? sudah kaya ke? duit raya berapa maa? hah ni mesti berjuta kan? kan? KAN? nak sikit >.< alamat rumah saya dekat ****** tolong hantar ye. wehee. suka korang. I LIKES!!!



Lu olang ahh, hari ni wa ada celita untuk lu olang, sapa mau dengar sila duduk aa, buat macam rumah jiran sebelah kau! wehekhekhek

ketika di sesuatu tempat~

Abu: Hai Ali! wah banyak duit raya kau? berapa duit sekarang?
Ali: Urm boleh lah tahan. Sikit je, tak banyak pun. Setakat beli makanan kucing cukuplah ni. RM500 je. (sambil mengeluarkan 10 helai RM 50)
Abu: lah sikit je tuh... ( dalam hati: =.='' makanan kucing dia cakap! aku rasa cam nak lempang je mamat ni, RM500 tu boleh beli macam-macam. Oh agaknya kucing dia makan ikan yang di tempah khas dari jepun tak)
Ali: Hah kau pulak Abu?
Abu: Aku? hehehe aku pun sikit jugak. Bukan macam kau.
Ali: Berapa? berapa?
Abu: Alah! tak banyak pun (sambil tersenyum-senyum cam kambing yang tak mandi sepuluh hari)
Ali: Yelah berapa? 
Abu: Alah kau nak tahu juga ke? urm yelah, yelah. (sambil mengeluarkan 9 helai RM 100) Hah! kan aku dah kata duit aku sikit. duit kau ada 10 helai aku 9 helai! (sambil buat muka tak bersalah)
Ali: ARGHHH! Kau! MATH KAU BERAPA DALAM EXAM BARU-BARU NI !!!? RM100 kalau ada 9 jadi RM 900 SAWAN!!! (asap keluar ikut hidung, punyalah bengang)
Abu: 90% markah math aku (senyum)
Ali: 90%? ? ? 
Abu: Ha'ah 90, tapi kosong kat belakang tu buang. jadi 9%
Ali: HIARGHHH HUARGHHH. (bersilat, konon nak mengamuk, aleh-aleh seluar Ali tiba-tiba terkoyak) oo.. ooo..

THE END~

Audience: boooo. Cerita apa ni?
Me: Entah, tangan ni main taip je :) *smile as big as I can*

Ouh nanti cerita lagi, ye. *dengan nada serius dan garau* ehem, ehem, beta terpaksa berangkat sekarang, ada perkara yang ingin beta selesaikan. Tunggulah salam dari beta nanti. Muahahaha :D

Eh Eh. lupa pulak. walaupun dah terlambat. Saya tetap ingin mengucapkan selamat menyambut HARI KEMERDEKAAN yang ke 54. I DO LOVE YOU MALAYSIA AND I PROUD TO BE ONE OF MALAYSIA. 


Tutt tutt: Saya bangga jadi rakyat Malaysia. MERDEKA! MERDEKA! MERDEKA! MERDEKA! MERDEKA! MERDEKA! MERDEKA!
Dōmoarigatōgozaimashita

9 vampire:

fae jamal said...

bergado pasal duit raya..hehe;P

Sarah Mohd Saleh said...

untong laaaaa dpt duet ryeeeee.jelesh

NiNaBaNaNa said...

nice entry . I LIKE <3

yayqah said...

Terima kasih sudi comment *mata berair, terharulah katakan*

Naz said...

duit raya..ouh jeles
nk juge..

kelaka la taylor swift tu..hehehe

yayqah said...

@Naz mhehe, thanks for the comment. oh nak duit raya? nah! ambik seposen ni. gi beli gula-gula. *gurau gurau*

Hud Ilham said...

Yayqah..hi..hi..dh jd follower. Nt melawat our blog lg ye..

M Firdaus Mohd said...

coeml gila taylor swift tu! :D

CTK said...

hahahaha....patotla..gagal math :P

taylor swift tu lawa beb :D


http://khayalan27.blogspot.com/

Best Blogger TipsGet snow effect