Hari kedua PUASA.

Sehari berpuasa terasa sungguh dahaga lalala (is singing)

ooo well hello there, err okay fine Assalamualaikum. psss tak jawab dosa, hah! hah! mulalah, baru nak jawab. ahak ahak ahak (sengau) :p

Hari kedua saya berpuasa sangat penat. Masa belajar biology kat sekolah tadi, cikgu punyalah explain pasal ''medulla oblongata'' benda yang ada kat otak korang tuh. alah takkan tak tahu kut *hekhek gurau bulan ramadhan. Ehem, ehem diriku ini tak paham sepatah hareemm pun. Masa dalam class time cikgu mengajar kat depan, MY FACE LOOKS LIKE THIS

I'm like, err teacher what are you talking about? I don't understand. AHHHH! my head! my head! I'm getting crazy. Rasa macam nak mengamuk. Kepalaku ini bagai nak pecah. Pecah ! Pecah !




Tapi dalam bulan ramadhan ni, kita kena SABAR. SABAR ITU SEPARUH DARIPADA IMAN. Jadi dengan hati yang tulus dan ikhlas, saya pun dengan sabar dan sabar dan sabar, dengar jelah apa yang cikgu cakap, walaupun masuk telinga kanan keluar telinga kiri*huuu. bosan. And then, beberapa minit kemudian. Cikgu tiba-tiba dengan baik hatinya suruh kita orang buat aktiviti main cari huruf apa tah tak pandai nak explain dekat korang. Pandai-pandailah korang imagine sendiri. yeah. So, kita orang belajar sekejap je. selebihnya kita orang ENJOY. Weehuuu *melalak macam orang gila. Saya pun apa lagi, happy sangat. Terbit sinar kebahagiaan di muka ku. Terus bangkit dari meja ku yang sudah basah dengan air liur. ee yeck. Pengotor. woi woi, jangan pergi lah. gurau je, saya tak sepengotor itu *puji diri sendiri :)

so, that's all yaw. oouh amacam best? tak? boring? gila? bangang? ahh lantaklah korang nak kata apa pun. I tetap sayang korang. *eeuuuu.


TUTT TUTT: MOGA-MOGA UJIAN PENILAIAN YANG 3 SAYA DAPAT MARKAH YANG CEMERLNG GEMILANG TERBILANG BERBILANG SEMBILANG DAN BERBAGAI LANG LAGI, AMIN :D



Dōmoarigatōgozaimashita

3 vampire:

My Life's Journey said...

Salam ramadhan yayqah :). Hihihihi biasa la tu, time umi kat sekolah dulu pun bln puasa .. otak ni tak fokus .. asyik ingat bile nak balik n makanan ape nak berbuka nanti hihihi. Chayo2 yayqah :). Umi jadi follower dah :)

aDda said...

belajarlah rerajin ye... :)

yayqah said...

Umi: okay chayo-chayo hek. salam ramadhan juga. dan terima kasih ^^

Adda: yeh! akan 'beta' cuba sedaya upaya >.<

Best Blogger TipsGet snow effect