Piano is awesome! right?

--------------------------------------------------------------------------------------------------
As usually, Assalamualaikum and Hiiiiiiiiiiiiiii~~ *lambai-lambai tangan sambil senyum nampak gigi* Erkkk, I'm not crazy okay! I'm just too much much much happy. Why? You asking me why!! Korang tak tahu ke? yang cuti sekolah dah bermula. Zaman persekolahan dah habis. DAH HABIS!!! DAH HABIS!!!! MUAHAHAHA!! MUAHAHA!! dusssssshh!!!  *tetiba ada orang baling selipar kat atas muka kan, errr.. memang best gileeerr ah (-.-)* .Hurm, even cuti sekolah hanya seminggu. It's okay *muka sedih* Mana taknya cuti punyalah seminggu, homework.. FUHH tebalnya 16 inci! Tapi takpa, akan ku berjuang hingga ke titisan darah yang terakhir. *tiiibaaa~ takda kena mengena langsung* Okay stop cerita pasal cuti sekolah semua ni kan.. Let's talk about my sweatheart. PIANO :*
--------------------------------------------------------------------------------------------------


Piano. Apa yang korang tahu pasal piano? Piano is piano, that is the meaning of piano. Its a fact, no one can deny it. No one! haha. For me, piano is.. I.. I don't know. Its can't be describe by words. I just love piano and....


I really want to learn to play piano so bad. Kiranya macam nak sangat sangat belajar main piano bagai tahap dewaaa. Ahhh. Piano piano piano. Oh piano, I exteremely addicted to you. Alah takkan tak pernah main piano langsung? Haishhh, setakat main piano mainan harga RM40, RM90 tu, memang lah pernah. Berlambak lagi dalam stor. Nak satu ke?  ehee. Orang kalau boleh nak cuba yang original punya, alah yang MAHAL tuhhh (>.<) Bukan apa, tengok dalam tv, dengar dalam radio, orang yang main piano ni macam. ssshh wahhhh, kau hebat! kau awesome! kau superb! Waaaahhhhhhhhhhhhh!


Arrrrrkkkkkkkkkk *muka desperate nak main piano* lepastu kan, apa yang bestnya pasal piano ni, music dia, alunan bunyi dia.. Merduuuuuuuu, rasa best, rasa tenang. Bila dengar bunyi piano, rasa macam kita ni burung yang terbang di langit yang biru dengan secara tiba-tibanya telah terlanggar sebatang pokok durian. Heee awesome kan? Yes, I know. Haha. Oh one more thing, violin pun best jugak kan. arghhh. Bestnya kalau pandai main piano and violin. Haaaaa~ *berangan* Ohok, okay, that's all for today, I got to go now. I'll see you next time. Byeee.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

My dreams


Sesiapa yang berminat nak main piano, click this http://www.virtualpiano.net/ its FREE >.<


Dōmoarigatōgozaimashita

4 vampire:

Sya Ecah said...

Waalaikumsalm and haiii too! :D Yeahhh! sama lah kita. Kita pun minat piano + violin. Merduu kann bunyi ye.. huhu. teringin jugak, nak belajar.. tapii tapii, rasanya belum masanya kot :P Kadang kadang, kan. kita selalu berangan. 'tak pandai main pun tak pe lah. Tapi klau ad someone special one day, mainkan piano or violin utk kita... awww! so romantic.' *hoping hihi

NorLyana said...

Salam..heheh..akak pun teringin sangat nak main piano tapi kena tunggu dah ada sendiri punya lah.mesti lagi seronok kan? =p

pulsowanie said...

sy lgi suka violin....pergh..menusuk kalbu

PEREMPUAN INI TIDAK MENANGGALKAN MEKAP SELAMA DUA TAHUN!
http://pulsowanie.blogspot.com

Ania said...

Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi. Blognya nice.
Jika Anda mau mempromosikan blognya lagi dan share files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
Coba servis kami tanpa registrasi:)

Best Blogger TipsGet snow effect